fbpx

Iga lõpp on millegi uue algus

Head LuxIT lehe jälgijad, mina olen Ott Koobas, LuxIT looja. Olen olnud lisaks infotehnoloogia valdkonnas töötamisele, ülikoolis õppimisele, pereelule ja oma hobidele tegus erinevates ühendustes: Round Tables, Kaitseliidus, korteriühistus, lastehoius.

Võib ju öelda, et üks ei sega teist. Samas päris kõike korraga teha pole arukas. Tähelepanu ja fookus on liialt hajutatud. Olen otsustanud lõpetada oma tegevuse kõikides ühingutes ja kuulumistes, va Kaitseliidus. LuxIT tööde-tegemistega jätkan minimaalses mahus vaid selle aasta lõpuni.

Tänastel valimistel osalen aga ka mina – Ott Koobas, numbriga 236. Tunnen, et Paide linna volikokku on mind vaja ja minul on vaja panustada Paide ellu just sel viisil. Mulle on väga oluline kvaliteet ja inimlikkus, ka kõige ümbritseva suhtes. Kui oled olnud rahul minu poolt tehtud tööga, siis tead, et minu poolt hääletades annad oma osa, et Paide oleks veelgi mõnusam koht elamiseks.

On ülimalt oluline, et linna ja selle ümbrust puudutavaid otsuseid tehakse ringis, kus on esindatud võimalikult laia silmaringiga inimesed erinevatest elu valdkondadest. Isegi, kui Sa ei ela Paides ja Sind ei mõjuta siinsed valimised, siis Sinu enda piirkonnas on Sul tähtis roll täita. Sinu hääl loeb!

1 thought on “Iga lõpp on millegi uue algus

  1. Chase Accola says:

    It’s hard to find experienced people for this subject, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks

Comments are closed.